Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το 5ο Γυμνάσιο στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-.Λ. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ26.05.2024 | 9:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μαθητές/τριες του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων επισκέφτηκαν το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) της πόλης, πραγματοποιώντας από κοινού δράσεις που προάγουν τη φιλία, τη συνεργασία καθώς και την συμπερίληψη.

Η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Αργυρώ Ζαρούλα υποδέχτηκε τους μαθητές μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, τους ξενάγησε στο χώρο του σχολείου και τους ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας του.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου κ. Μάντζιος, κ.Παπαγιαννούλης, κ. Βύζας, κ. Μπαλογιάννη και κ. Παπαντωνίου συνεργάστηκαν με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ώστε τα παιδιά των δύο σχολείων να γνωριστούν, να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν μέσα από ποικίλες βιωματικές δράσεις.

Οι μαθητές του σχολείου μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την εκπαιδευτικό Πληροφορικής κ. Καρανάσιου, υπεύθυνη του σχετικού Εκπαιδευτικού Ομίλου, μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Επιπλέον επισκέφτηκαν το θερμοκήπιο του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. όπου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Γεωπονίας, κ. Ν. Γεωργούλα, κ. Ν. Γεωργίου και κ. Μ. Δρόσου ενημερώθηκαν για φυτά και ενεπλάκησαν σε σχετικές δράσεις.

Σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, τα παιδιά μοιράστηκαν δημιουργικές στιγμές και απόλαυσαν τον κοινο τους χρόνο. Στο τέλος αντάλλαξαν συμβολικά δώρα και έδωσαν την υπόσχεση να ξαναβρεθούν σύντομα. Αυτό αποτέλεσε την έμπρακτη απόδειξη της διάθεσης για συμπερίληψη.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια κ.Ζαρούλα και τους εκπαιδευτικούς του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. για την φιλοξενία και τα δώρα. Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για τον σεβασμό, την ευγένεια και την κόσμια στάση τους στο χώρο του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την πρωτοβουλία, την οργάνωση και την υλοποίηση της δράσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης