Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων στο European School Radio

ΤΟΠΙΚΑ03.04.2023 | 6:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων συμμετέχει στον Πανελλήνιο Μαθητικό Μουσικό Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023” του European School Radio, στην κατηγορία τραγούδι. Ο τίτλος του τραγουδιού του 5ου Γυμνασίου είναι: «Μαζί θα φτιάξουμε τον κόσμο απ’ την αρχή».

Η μουσική σύνθεση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και διάδρασης των μαθητών/τριών της Β’ τάξης και οι στίχοι δημιουργήθηκαν μέσα από εποικοδομητικό διάλογο στο πλαίσιο μιας διαθεματικής προσέγγισης ποίησης και μουσικής. Η δράση οργανώθηκε από το σχολείο και συντονίστηκε από την κ. Καραγούνη Ευγενία, μαέστρο και μουσικό του 5ου Γυμνασίου για τη Β΄ τάξη.

Το Σχολείο ευχαριστεί πολύ το Μουσείο Τσιτσάνη και τον υπεύθυνο του στούντιο κ. Στέλιο Καραγιώργο για την ηχογράφηση του τραγουδιού καθώς και τον εκπαιδευτικό κ. Μάντζιο Νίκο που συνέβαλε στην επιτυχημένη υλοποίηση της δράσης. Επίσης ευχαριστούμε την κ. Καραγκούνη Ευγενία, η οποία καθοδήγησε με μεράκι και ενέπνευσε τους μαθητές/τριές μας να δημιουργήσουν αυτό το υπέροχο κομμάτι. Συγχαίρουμε τους μαθητές/τριες για το έργο τους, τα παιδιά της χορωδίας για τη φωνητική συμβολή τους και την μαθήτρια της Γ’ τάξης, Βάγια Μαρίνα γιατί συνόδευσε με την κιθάρα το κομμάτι.

Η συμμετοχή του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων έχει το κωδικό 8301. Ακούστε το τραγούδι μας και ψηφίστε μας κάνοντας κλικ στην καρδούλα. Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://vote.europeanschoolradio.eu/contest2023/listeners/el/Song-likes-new.php?sort=like&gimnasio=1

Συγχαίρουμε τους μαθητές/τριες όλης της Ελλάδας για τη συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης