Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων στον 15ο Ημιμαραθώνιο

ΤΟΠΙΚΑ16.03.2024 | 1:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με ζωντάνια, κέφι και όμορφη διάθεση  συμμετείχαμε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, μαθητές και εκπαιδευτικοί στον 15ο Ημιμαραθώνιο Τρικάλων ¨Θανάσης Σταμόπουλος¨ ως αθλητές και ως εθελοντές.

Αγωνιστήκαμε σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές οργανώσεις της Ελλάδας, βιώσαμε τον συναγωνισμό , το ευ αγωνίζεσθαι και, μετά τον τερματισμό μας στα 5 χλμ, κατευθυνθήκαμε στο σημείο όπου από νωρίς το πρωί οι εθελοντές του σχολείου μας ενθάρρυναν τους εκατοντάδες αθλητές οι οποίοι έφταναν στην τελική ευθεία από την Καλαμπάκα. Η δύναμη που έπαιρναν οι αθλητές από το χειροκρότημά μας και τις φωνές συμπαράστασης και στήριξης φαίνονταν στο γεμάτο χαμόγελο πρόσωπό τους.

Η εμπειρία μοναδική, ξεχωριστή και τα συναισθήματα έντονα, όπως επισήμαναν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Οι εκπαιδευτικοί

Γουρζιώτη Παναγιώτα

Καλλιάρας Κωνσταντίνος

Μεγαρχιώτη Χριστίνα

Μιχαήλ Βασιλική

Παπανικολάου Όλγα

και η ομάδα των εθελοντών μαθητών του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης