Κυριακή 18.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Το 8ο ΓΕΛ Τρικάλων στην Σόφια – Βουλγαρία με Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+

ΤΟΠΙΚΑ30.08.2019 | 3:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο πλαίσιο  του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+/δράση ΚΑ229  με τίτλο «Young Media Literates Of Europe» πραγματοποιήθηκε η 3η  και τελευταία Διεθνιστική συνάντηση  στην πόλη ΣΟΦΙΑ της  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ  από 24/06/2019 έως  27/06/2019 .

Το 8ο ΓΕΛ Τρικάλων  εκπροσωπήθηκε από τους :  Σαρκατζή Βασιλική  (Συντονίστρια του προγράμματος), Κολοβό Νικόλαο (Διευθυντής) και Γκάγκα Ευαγγελία.. Οι χώρες που συμμετείχαν στην συνάντηση  ήταν: Ρουμανία, Τουρκία , Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του έργου και της προβολής του στα σχολεία -εταίρους, οι συμμετέχοντες  ενημερώθηκαν  για τις προτεραιότητες της ΕΕ στον τομέα της δια βίου μάθησης, ιδίως στον τομέα της διεθνούς  αλληλεγγύης  Συνδύασε τις βασικές πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, τα δίκτυα που δημιουργούνται από το χρήστη και το κλασικό περιεχόμενο για να  δημιουργήσει καινοτόμες και σημαντικές προσεγγίσεις στην εκπαίδευση.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό σύστημα της Βουλγαρίας, παρακολούθησαν σεμινάριo  με θέμα: “ Cyber Security Threats”   και συμμετείχαν σε εργαστήριο με θέμα : “How to make Technology useful and Meaningful”. Κάθε εταίρος παρουσίασε τελική έκθεση για τα δύο χρόνια δράσης και συζητήθηκαν   οργανωτικά θέματα για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τέλος ακολούθησε η αξιολόγηση του σχεδίου δράσης .

Παράλληλα οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στην πρωτεύουσα  ΣΟΦΙΑ  και στην πόλη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.

Η συντονίστρια

Σαρκατζή Βασιλική

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop