Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το αδιαχώρητο σε Καλαμπάκα και Μετέωρα και ο στόχος της δημοτικής αρχής

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ08.05.2024 | 4:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την τιμητική της είχε τις ημέρες του Πάσχα η περιοχή της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα, με χιλιάδες επισκέπτες να βρίσκονται στην περιοχή

Το πλήθος του κόσμου ήταν εμφανές στα καταστήματα εστίασης της πόλης, όπου συγκεκριμένες ώρες ήταν δύσκολο να βρει να καθίσει κάποιος, ενώ η κίνηση ήταν μεγάλη στο οδικό δίκτυο των Μετεώρων, όπου αυτοκίνητα και λεωφορεία δημιούργησαν ουρές.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ενδυνάμωση του τουρισμού στην περιοχή μέσα από στοχευμένες ενέργειες και συστηματική προβολή και το πρώτο δείγμα την περίοδο του Πάσχα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Και στόχος, ασφαλώς, να αποτελέσει το ξεκίνημα για μία δυναμική τουριστική περίοδο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης