Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το αντίο του Χρήστου Μιχαλάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ19.08.2020 | 5:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το δικό του συγκινητικό αντίο στον Γιάννη Σακελλαρίου είπε με γραπτό του μήνυμα ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Σε αυτό αναφέρει: Θέλω να πω αντίο σε ένα άνθρωπο που με το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα του τίμησε τον τόπο μας. Ο Γιάννης Σακελλαρίου έφυγε από κοντά μας αφήνοντας πίσω του ένα πολυδιάστατο έργο, τόσο ως επιστήμονας όσο και ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης. Επί σειρά ετών πορευτήκαμε μαζί και δώσαμε κοινούς αγώνες στο νομαρχιακό συμβούλιο, θέτοντας ως σημείο αναφοράς τον τόπο και τους ανθρώπους του. Ήταν μια εποχή που την θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη.

Ο Γιάννης Σακελλαρίου έμαθε να τραβά μονάχα μπροστά και να προσφέρει με όλη τη δύναμη της ψυχής του. Έμαθε να πορεύεται με ειλικρίνεια και ευσυνειδησία κερδίζοντας την αναγνώριση όλων. Κερδίζοντας επάξια μια θέση στην καρδιά των Τρικαλινών και αποτελώντας ένα φωτεινό κομμάτι της ιστορίας του τόπου.

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Καλό ταξίδι Γιάννη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης