Παρασκευή 22.01.2021 | Εορτάζουν: Αναστάσιος, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Τασούλα, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Θέος, Τιμοθέη, Τιμοθέα, Τίμα, Τίμη, Θέα, Θέη

Το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων τίμησε τον Άγιο Χριστοφόρο

ΤΟΠΙΚΑ09.05.2019 | 3:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον Άγιο Χριστοφόρο, προστάτη των οδηγών, τίμησαν τα μέλη της διοίκησης, οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Το απόγευμα της Τετάρτης γιόρτασαν στον πανηγυρικό Εσπερινό στο παρεκκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου, παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Μπάρας. Οι πατέρες που τέλεσαν τον Εσπερινό μνημόνευσαν υπέρ Υγείας τα ονόματα των εργαζομένων του Αστικού ΚΤΕΛ, καθώς και τον οικογενειών αυτών. Ακολούθως διαβάστηκε το Ύψωμα του Αγίου.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, Δημήτρης Ιωάννου ευχήθηκε σε όλους «καλές κούρσες, με τον Άγιο δίπλα μας, να φυλάει εμάς, τις οικογένειές μας και το επιβατικό κοινό μας».

Ήταν παρόντες μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων Νικολέτα Μπρουζούκη, Γιάννης Κωτούλας, Γιώργος Ζιώγας, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Σύλια Γιαννάκου (Αγοραστό), Μπάμπης Τσιρογιάννης (Τσιλιμίγκας), Νίκος Μπουρλιός (Χήρας στο Δήμο Πύλης) κ.α..

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop