Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Το Χορευτικό του «Ασκληπιού» στην Κύπρο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ25.04.2019 | 3:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το χορευτικό του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Τρικάλων, ανήμερα του ΠΑΣΧΑ, θα ταξιδέψει για την ΚΥΠΡΟ, στην Κοινότητα ΛΟΦΟΥ  της περιοχής Λεμεσού  από τις 28/4 έως την  1/5/2019, ύστερα από πρόσκληση του Συνδέσμου Αποδήμων Λόφου, Πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Χρήστος Μπουγιούκας.

Ο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» θα πάρει μέρος  στις Πασχαλιάτικες  πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμος και  θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια της Θεσσαλίας-Ηπείρου και άλλων περιοχών.

-Την Δεύτερη μέρα  του ΠΑΣΧΑ (29/4) ,θα εμφανισθεί στην Κοινότητα Λόφου   και την  Τρίτη  μέρα (30/4 ), σε εκδηλώσεις στο Δήμου Ύψωνα. Να σημειώσουμε ‘ότι ο εν λόγω Δήμος αδελφοποιήθηκε με το Δήμο Τρικκαίων τον Δεκέμβριο 2018, όπου παρευρέθηκε στα Τρίκαλα ο Δήμαρχος αυτής της Πόλης κ. Παντελής Γεωργίου με αντιπροσωπεία από τον Δήμο του και συγχρόνως  παρέστησαν τότε  στον ετήσιο χορό του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ» στις 2/12/2018 , με τον Δήμαρχο της Πόλης μας κ. Δημ. Παπαστεργίου  και άλλους προσκαλεσμένους του Συλλόγου.

Την αποστολή θα συνοδέψει ο χορ/λος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου κ. Σταύρος  Σούλιος.

Ο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» ακούραστος πρεσβευτής και φωτοδότης της Ελληνικής παράδοσης, σφραγίζει με την ταυτότητά του σημαντικές δράσεις και εμφανίσεις στη χώρα μας  και στο εξωτερικό!!!!.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης