Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Το χορευτικό του «Ασκληπιού» στην Κύπρο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.02.2019 | 5:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το χορευτικό του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Τρικάλων, θα ταξιδέψει για την ΚΥΠΡΟ στην Κοινότητα ΛΟΦΟΥ του Δήμου Ύψωνα που βρίσκεται δεκα περίπου χιλιόμετρα από τη ΛΕΜΕΣΟ από τις 28/4 έως την  1/5/2019 , ύστερα από πρόσκληση του Συνδέσμου Αποδήμων Λόφου, Πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Χρήστος Μπουγιούκας.

Ο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» θα πάρει μέρος  στις Πασχαλιάτικες  πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμος και  θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια της Θεσσαλίας-Ηπείρου-Μακεδονίας και άλλων περιοχών, καθώς και λαογραφικές αναπαραστάσεις της περιοχής μας.

Την  Δεύτερη μέρα  του ΠΑΣΧΑ (29/4) ,θα εμφανισθεί στην Κοινότητα Λόφου   και την  Τρίτη  μέρα  (30/4 ), σε εκδηλώσεις στο Δήμου Ύψωνα . Να σημειώσουμε ‘ότι ο εν λόγω Δήμος αδελφοποιήθηκε με το Δήμο Τρικκαίων τον Δεκέμβριο 2018 ,’οπου παρευρέθηκε στα Τρίκαλα ο Δήμαρχος αυτής της Πόλης κ. Παντελής Γεωργίου με αντιπροσωπεία από την Δήμο του και συγχρόνως διασκέδασαν τότε  στον ετήσιο χορό του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ» στις 2/12/2018 , με τον Δήμαρχο της Πόλης μας κ. Δημ. Παπαστεργίου  και άλλους προσκαλεσμένους του Συλλόγου.

Ο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» ακούραστος πρεσβευτής και φωτοδότης της Ελληνικής παράδοσης, σφραγίζει με την ταυτότητά του σημαντικές δράσεις και εμφανίσεις στη χώρα μας  και στο εξωτερικό!!!!.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop