Κυριακή 18.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Το δάσος που βρυχάται

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ10.12.2020 | 7:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Angel Eyes fantasy art το Εικονογραφημένο Μυθιστόρημα Φαντασίας «Το δάσος που βρυχάται» της συγγραφέα – εικονογράφου Λίλας Κίσσα – Φραγκομίχαλου.

«Κι όμως, Ζόραν, αυτές οι τρεις… Οι Τρεις Μαρίες θα δοκιμάσουν τις Αξίες σου. Και δε θα τις ενδιαφέρει ούτε μια σταλιά το υπέρογκο Ένστικτό σου…».

Ο νεαρός Ζόραν, τοξότης της τάξης των κυνηγών, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα του δινόταν η ευκαιρία να διεκδικήσει επίσημα την κόμισσα της Πολέζια Αναστασία, με την οποία διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση. Όμως ο επίτροπος της κομητείας τον επιλέγει ως έναν από τους τέσσερεις υποψήφιους για να λάβει μέρος στους αγώνες που θα αναδείξουν τον πιο άξιο άντρα του τόπου.

Ο Ζόραν με συνοδοιπόρο τον αιθερικό χρυσαετό του, τον Κρέσνικ, θα μπει στο μυστηριώδες δάσος Τσέρνομπογκ την τριακοστή πρώτη Οκτωβρίου για να διαγωνιστεί, ελπίζοντας ότι το δυνατό του ένστικτο και η ικανότητά του για επιβίωση θα τον βγάλουν νικητή. Όμως η σκοτεινή εποχή του δάσους μόλις ξεκινά και παίρνει τον τοξότη στο αιθερικό πεδίο. Και θεότητες όπως η Παρθένα Κυνηγός, η Μάνα Κυρά και η Γραία θα είναι αυτές που θα τον θέσουν σε δοκιμασίες. Ενώ ο κερασφόρος φύλακας του δρυμού, Λισρέβε και οι τρεις λύκοι του που απαρτίζουν το Τριγκλάβ καραδοκούν στις σκιές…

Link για το video trailer του βιβλίου «Το Δάσος που Βρυχάται»: https://www.youtube.com/watch?v=xaHO4UE8cYo

Μπορείτε να βρείτε όλα τα βιβλία αλλά και πολλές εικονογραφήσεις της Λίλας Κίσσα-Φραγκομίχαλου στο επίσημο e-shop της Angel Eyes fantasy art:

https://angeleyes.gr/shop/

Η Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας. Συγγραφέας και εικονογράφος του Φανταστικού δημιούργησε το 2011 τον “Ονειρόκοσμο Angel Eyes” συνδυάζοντας τις κλίσεις της. Πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής τον Φεβρουάριο του 2015. Το πρώτο της εικονογραφημένο μυθιστόρημα φαντασίας με τίτλο «Angel Eyes Βιβλίο Ι: Φύλακες» κυκλοφόρησε το 2016 και χαρακτηρίστηκε bestseller. Στην ίδια σειρά ακολούθησαν το «Βιβλίο ΙΙ: Το Μονοπάτι» (2017), το «Βιβλίο ΙΙΙ: Προορισμός» (2018) και το «Βιβλίο IV: Αργυρή Ιέρεια» (2019). Επίσης έγραψε και εικονογράφησε το βιβλίο «Inari: Ο Δράκος με τις Επτά Καρδιές» (2019) που επανεκδόθηκε. «Το Δάσος που Βρυχάται» είναι το πρώτο έργο της δημιουργού που εκδίδεται από τη δική της επιχείρηση παραγωγής Angel Eyes fantasy art. Ζει με τον σύζυγο και την κόρη της στη Χίο και το μεγάλο της κίνητρο για ζωή είναι το να κάνει τους συνανθρώπους της να ονειρεύονται περισσότερο.

 

 

Angel Eyes fantasy art

Παραγωγή πρωτότυπων έργων συγγραφέα και ζωγράφου

Δημάρχου Καλβοκορέση 114, Χίος, ΤΚ 821 00

E-mail:angeleyeslila@gmail.com

Ιστοσελίδα: angeleyes.gr

Facebook: Angel Eyes fantasy art

 

Info

Τίτλος: “ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ”

Συγγραφέας-Εικονογράφος: Λίλα Κίσσα- Φραγκομίχαλου

Είδος: Εικονογραφημένο Μυθιστόρημα Φαντασίας

ISBN: 9786188502109

Εκδότης: Angel Eyes fantasy art

Ημερομηνία έκδοσης: 26/9/2020

Τόπος έκδοσης: Χίος

Σελίδες: 432

Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά

Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Διαστάσεις: 14×21

Περιλαμβάνει δεκάδες πρωτότυπες εικονογραφήσεις

Τιμή: 17,00 €

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop