Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Το διάγγελμα, ο ανασχηματισμός και ο Σάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ21.08.2018 | 2:43 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Μετά το πρωθυπουργικό  διάγγελμα της Ιθάκης για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια σειρά ο ανασχηματισμός. Ένας ανασχηματισμός που το πρωθυπουργικό επιτελείο θέλει, να σηματοδοτήσει το άνοιγμα της κυβέρνησης στην ευρύτερη κεντροαριστερά για λόγους αμιγώς εκλογικούς. Για να στριμωχθεί το Κίνημα Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές μήπως και ανακάμψουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πρόθυμοι από την κεντροαριστερά υπάρχουν πολλοί. Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος πέρυσι, τέτοιον καιρό ήταν υποψήφιος για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ περνώντας γενιές δεκατέσσερις τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα! Πάτωσε και έκτοτε  τους αγάπησε σφόδρα! Αυτή η… αγάπη ίσως επιβραβευθεί με ένα υπουργείο για τους λίγους μήνες που απομένουν μέχρι τις εκλογές.

 

Εκτός από το άνοιγμα στην κεντροαριστερά ο κ. Τσίπρας ακούγεται ότι θα χρησιμοποιήσει και τις… χρυσές εφεδρείες από το κόμμα του. Μεταξύ αυτών και ο «δικό μας» βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος ο οποίος λένε, ότι πρέπει να αγοράσει υπουργικό κουστούμι. Για να δούμε…

Πιθανή υπουργοποίηση του Σάκη Παπαδόπουλου αναμένεται να κρίνει και το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας στις προσεχείς εκλογές. Ό,τι έγινε στη Νέα Δημοκρατία το  2015, όταν ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε υπουργό τον Κώστα Σκρέκα χαρίζοντάς τον και την πρωτιά στις εκλογές, έτσι θα γίνει και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Σάκη Παπαδόπουλο, εφόσον γίνει υπουργός.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης