Πέμπτη 30.06.2022 | Εορτάζουν: Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Μελίτων, Μελίτωνας, Μελίτος, Μελίτης

Το «δράμα» της SL2 κάνει το γύρο της Ευρώπης

Χωρίς κατηγορία04.01.2021 | 1:37 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό τράβηξε την προσοχή μιας αυστριακής εφημερίδας, που έκανε ρεπορτάζ για τα δεδομένα και επικοινώνησε με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για περισσότερες λεπτομέρειες.
Όπως αναγνωρίζει η αυστριακή «Wiener Zeitung», η Super League 2 είναι η μόνη επαγγελματική κατηγορία στην Ευρώπη που δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα. «Το ελληνικό δράμα», τιτλοφορείται το σχετικό θέμα, και η σύνδεση με την Δόξα… Δράμας, έρχεται αμέσως και με τη βοήθεια του Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Οι ρυθμίσεις της πολιτείας, η οριακή κατάσταση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οικονομικό αδιέξοδο των συλλόγων και το ψυχολογικό συν τοις άλλοις αδιέξοδο των ποδοσφαιριστών των 32 ΠΑΕ εκτός Super League, όλα περνούν από το «κόσκινο» του αυστριακού Μέσου.
Την περιγραφή βοηθά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τη Δόξα Δράμας όμως ακόμη δεν έχει αγωνιστεί μαζί της. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στις 8 Μαρτίου και, όπως παραδέχεται, «ήταν τόσο παλιά που οριακά το θυμάμαι ακόμη».
«Το ωμό μήνυμα είναι το εξής: “Όποιος προπονείται θα τιμωρείται”. Απίστευτο. Αυτό μας εξασθενεί. Σωματικά, ψυχολογικά. Είναι καταστροφικό για τα σώματα μας. Και όλο αυτό είναι καταστροφικό και για την ψυχή επίσης. Ζούμε σε ένα χάος», πρόσθεσε ο Έλληνας παίκτης, πριν σχολιάσει και την οικονομική κατάσταση: «αυτό που συμβαίνει πλέον στους συλλόγους από οικονομικής πλευράς είναι απίστευτο. Κανένα άλλο σχόλιο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή