Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το Εφηβικό χορευτικό τμήμα του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ», το Σάββατο στις Αποκριάτικες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στους Σοφάδες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ07.03.2024 | 4:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Λαογραφικός- Χορευτικός ΄Ομιλος «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Τρικάλων, αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων και με το Εφηβικό του τμήμα, θα συμμετέχει στις Αποκριάτικες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις με τον τίτλο «Οι Αποκριές θέλουν χορό, παιχνίδια και τραγούδια», που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων ,σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και υπό την αιγίδα του Δήμου Σοφάδων.

Το θαυμάσιο Εφηβικό χορευτικό τμήμα του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ», που προετοιμάζει ο χοροδιδάσκαλος Χρήστος Σούλιος, θα παρουσιάσει Αποκριάτικο δρώμενο και τοπικούς χορούς.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σοφάδων και πρόκειται για το 2ο Παιδικό φεστιβάλ , με στόχο τα παιδιά να γνωρίσουν τα στοιχεία της λαϊκής Ελληνικής Αποκριάς μέσα από το τραγούδι ,το χορό και το παιχνίδι.

Την αποστολή θα συνοδέψουν ο Πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Σούλιος, οι χορ/λοι Ηλίας Ζαχαράκης, Σταύρος Σούλιος, Χρήστος Σούλιος, μέλη τη καλ/κής Επιτροπής και πολλοί γονείς των παιδιών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης