Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Το..επενδυτικό ενδιαφέρον «πάγωσε» τα πάντα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ20.06.2021 | 12:36 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η κίνηση του Χρήστου Λάλα μέσω εκπροσώπου του να συζητήσει με τον Ηλία Αιβάζογλου το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα, όπως ήταν αναμενόμενο πάγωσε τα πάντα μέχρι νεοτέρας, στο σχεδιασμό των «κυανέρυθρων».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα η συγκεκριμένη συζήτηση θα φέρει και ένα ολοκληρωμένο deal που θα έχει ως αποτέλεσμα το να αλλάξει χέρια η ομάδα, ωστόσο, μέχρι το θέμα να τελειώσει και η πλευρά Λάλα να απαντήσει αναφορικά με το αν τελικά θα πάρει ή όχι την ομάδα, για ευνόητους λόγους δε γίνεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη, τόσο όσον αφορά το νέο τεχνικό του ΑΟΤ, αλλά και τα λοιπά θέματα του σχεδιασμού.
Μέχρι την Τρίτη πάντως αναμένεται το θέμα να τελειώσει είτε θετικά , είτε αρνητικά και εάν τελικώς αποδειχτεί ότι το ενδιαφέρον του Λάλα για τα Τρίκαλα ήταν φιλολογικό και μόνο, τότε αυτομάτως η διοίκηση Αιβάζογλου θα κάνει όλες τις κινήσεις, με πρώτη την ανακοίνωση του καινούργιου προπονητή.

Ενδιαφέρον του κόσμου για τις διοικητικές εξελίξεις

Από κει και πέρα τις τελευταίες ημέρες έντονο είναι το ενδιαφέρον των Τρικαλινών φιλάθλων, αναφορικά με τις εξελίξεις που πιθανώς να υπάρξουν σε διοικητική επίπεδο και το μπάσιμο του Νεοχωρίτη επιχειρηματία Χρήστου Λάλα στον ΑΟΤ.
Ο περισσότερος κόσμος θέλει να μάθει αναφορικά με το προφίλ του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία και την οικονομική του κατάσταση, ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την καχυποψία τους, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα που τα τελευταία χρόνια λόγω της παρουσίας του Ηλία Αιβάζογλου αποπνέει σιγουριά σε διοικητικό επίπεδο, θα είναι ρίσκο να πάει σε άγνωστα χέρια, καθώς και κατά το πρόσφατα παρελθόν την έχουμε «πατήσει» ουκ ολίγες φορές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης