Πέμπτη 22.02.2024 | Εορτάζουν: Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θάλασσα, Θαλασσινή, Θαλασσιά, Θαλασσία

Το επόμενο στάδιο των εργασιών στο κέντρο της πόλης

ΤΟΠΙΚΑ31.01.2024 | 5:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέα ταλαιπωρία θα περιμένει από τον Απρίλιο μήνα τους τρικαλινούς οδηγούς και πεζούς, αφού σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων, αρχές άνοιξης θα ξεκινήσει η ανάπλαση του παραποτάμιου τμήματος της Όθωνος, και το καλοκαίρι θα κατεδαφιστεί και η γέφυρα της Μαρούγκαινας για να κατασκευαστεί καινούργια στη θέση της, όπως δήλωσε στη Λέσχη 97,6 η διευθύντρια της υπηρεσίας Θεοδώρα Σαργιώτη.

Όπως τόνισε «Εμείς θέλουμε τον επόμενο μήνα που θα τελειώσει μέχρι και το μαιευτήριο, να έρθει ο εργολάβος στην Όθωνος. Εκεί θα κλείσει η οδός, ώστε να φύγει η νησίδα και να γίνουν οι εργασίες ανάπλασης. Έχει κάποια δύσκολα κομμάτια μέχρι και το άγαλμα του Ασκληπιού, αξίζει όμως τον κόπο γιατί είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα και σχεδιάζουμε την πόλη για τα επόμενα πενήντα χρόνια.

Λίγο προς το καλοκαίρι, για να κατεβούν τα νερά του Ληθαίου, θα αρχίσει και η κατασκευή της νέας γέφυρας της Μαρούγκαινας. Είναι η δωρεά της οικογένειας Τσαγκούλη, που προσφέρει τη μελέτη, και έχει ενταχθεί στο συμβασιοποιημένο έργο η κατασκευή της.

Συνεπώς, μόλις έχουμε την Όθωνος έτοιμη θα γκρεμίσουμε τη γέφυρα της Μαρούγκαινας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης