Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Αλ. Τσίπρας στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ06.05.2023 | 4:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 13 Μαΐου θα βρεθεί στα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές. Αυτό έχει θέσει σε εγρήγορση την τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή, καθώς η έλευση Τσίπρα αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την προεκλογική μάχη του κόμματος στα Τρίκαλα. Το πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει καθοριστεί ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην πόλη τις πρωινές ώρες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης