Δευτέρα 25.01.2021 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

To Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» για μια άλλη χρονιά κοντά στο συνάνθρωπο

Ανακοινώσεις διάφορες21.12.2020 | 2:46 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στη δύσκολή περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας, το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αποδεικνύει έμπρακτα με κάθε του δράση, την ενεργό συμμετοχή και προσφορά στην Τρικαλινή κοινωνία, υποστηρίζοντας, τούτες τις μέρες των Χριστουγέννων, συνανθρώπους μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Έτσι μέσα στις δράσεις της κοινωνικής του προσφοράς, με γνώμονα πάντα την αγάπη και το σεβασμό, προσέφεραν α) χρηματική ενίσχυση σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες Πάσχα και Χριστούγεννα 2020, β) απένειμαν χρηματικό βραβείο των 300 ευρώ σε 12 μαθητές, έναν από κάθε Λύκειο της πόλης μας, που πέτυχαν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. (Φέτος η πανδημία δεν μας επέτρεψε να διοργανώσουμε την ετήσια εκδήλωση της Βράβευσης των εν λόγω μαθητών).
Σήμερα το Σωματείο μέσα από εργασία, μεράκι και αγάπη προς τον συνάνθρωπο του, έχει ως συμπαραστάτες του ένα αξιόλογο σώμα των 700 περίπου μελών. Το όλο έργο του επικουρείται και ενισχύεται από τις συνδρομές των μελών, δωρεές, περιστασιακές εισφορές και χορηγίες φίλων οι οποίες εμπλουτίζουν και στηρίζουν ακόμη περισσότερο τη δημιουργική και κοινωνική του προσφορά.
Το Σωματείο θεωρεί υποχρέωσή του να ενεργοποιηθεί και να μεγιστοποιήσει τη συμμέτοχη και το μέλημά του στήριξη των πλέον ευάλωτων συνανθρώπων, βασιζόμενο με πίστη στο ανθρωπιστικό ιδεώδες και πάντα στις αξίες που πρεσβεύει για τον συνάνθρωπο.
Επίσης το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες στην «Ομάδα Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων με επικεφαλής τον κ. Μιχάλη Λάππα» που ανέλαβε τη διανομή του χρηματικού βοηθήματος κατ’ οίκον.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Βοΐλα Παρασκευή
Η Γραμματέας Χικάρου Πάσχου Μαρούλα

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop