Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το γαϊτανάκι της Αγάπης και της Ομόνοιας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.03.2024 | 4:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν αποκριάτικες εκδηλώσεις για τους μαθητές του σχολείου.

Οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις παρακάτω εκδηλώσεις: α) παράσταση θέατρου σκιών με τον κ. Κοσμά Παναγιώκα, ο οποίος μας θύμισε την Ελληνική Παράδοση με τον Καραγκιόζη, β) προετοιμασία και παρασκευή υλικών για το έθιμο της Τσικνοπέμπτης και γ) πραγματοποίηση του παραδοσιακού αποκριάτικου εθίμου «Γαϊτανάκι».

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν τους χορηγούς για την εθελοντική προσφορά τους, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις για τους μαθητές μας (αλφαβητική αναφορά): α) ΒΙΟΣΑΛ Βιομηχανία Τυποποιημένων Σαλατών, β) Θεσσαλική ΑΦΟΙ ΖΙΩΓΑ Ο.Ε «Ziogas Bakery», γ) Καλιώρας Γ. Ιώαννης Εμπόριο Ειδών Θέρμανσης, δ) Καραλής Αντώνιος Ζαχαροπλαστείο, ε) Κλιάφα  Αναψυκτικά, στ) Κωτούζας Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο, ζ) Παναγιώκας Κοσμάς Θέατρο Σκιών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης