Παρασκευή 02.12.2022 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Το ΓΕΛ Φαρκαδόνας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2018

ΤΟΠΙΚΑ28.08.2018 | 4:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών των ΑΕΙ και  των ΤΕΙ  από το Υπουργείο Παιδείας έθεσε τέρμα στην αγωνία  των χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Το ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ και οι απόφοιτοι που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2018 παρουσίασαν εξαιρετικές καθ’ όλα επιδόσεις, καθώς τα στατιστικά στοιχεία είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της προσπάθειας που κατέβαλλαν οι μαθητές έχοντας συμμάχους τους καθηγητές τους και την οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα: Στις  φετινές εξετάσεις συμμετείχαν 35 υποψήφιοι, 27 μαθητές και 8 απόφοιτοι. Σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ πέτυχαν 30 στους 35 δηλαδή 6 στους 7. Από τους 8 απόφοιτους οι επιτυχόντες είναι 6 και από τους 27 μαθητές οι επιτυχόντες είναι 24 δηλαδή 8 στους 9. Από τους 24 επιτυχόντες μαθητές οι 17 είναι σε Α.Ε.Ι και οι 7 σε Τ.Ε.Ι..

Αναλυτικότερα από το Λύκειο μας έχουμε την 1η που εισάγεται στη Φαρμακευτική Πατρών,12η που εισάγεται στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π., τον 20ο στη σχολή Ευελπίδων.

Και οι επιτυχίες των μαθητών συνεχίζονται με επιτυχόντες:

Στη Νομική Θεσσαλονίκης, σε τμήματα της Φυσικής,  των Μαθηματικών,της Ιστορίας,των Παιδαγωγικών, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Λογοθεραπείας, Πληροφορικής, Λογιστικής.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ  εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους επιτυχόντες, φοιτητές πια, και επίσης τους δίνειτις θερμότερες ευχές για καλές σπουδέςκαι συνέχιση των επιτυχιών τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης