Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων στο ΚΠΕ Περτουλίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ17.02.2024 | 1:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη 14/02/2024 η Α’ τάξη του Γυμνασίου Μεγάλων Καλυβίων στο πλαίσιο υλοποίησης του Πολιτιστικού Προγράμματος «Εικονική περιήγηση στο Βαρούσι» πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Περτουλίου εκπαιδευτική επίσκεψη στο χώρο του Βαρουσίου.

Αρχικά οι μαθητές παρακολούθησαν από την υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Περτουλίου κ. Τερέζα Κοτρώνη μια πολλή ενδιαφέρουσα παρουσίαση της ιστορίας της συνοικίας του Βαρουσίου. Εμπλούτισαν τις γνώσεις τους σχετικά με την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, τη ρυμοτομία, την αρχιτεκτονική των σπιτιών και τα υλικά κατασκευής, τα επαγγέλματα, τις εκκλησίες και το ρόλο που διαδραμάτισαν την περίοδο της τουρκοκρατίας. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στο χώρο του Βαρουσίου, απάντησαν σε κουίζ με σχετικές ερωτήσεις και αφομοίωσαν με βιωματικό τρόπο τη γνώση. Τέλος, είχαν την ευκαιρία για λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών διάφορων σημείων ενδιαφέροντος. Την πολιτιστική ομάδα συνόδευσαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος κ. Σοφιά Κατσαρού-Βέρρου και Μαρία Αργυρίου. Έπεται συνέχεια…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης