Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το κεφάλαιο Μιχαλάκης και η επόμενη μέρα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.06.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δεν θα μπορούσε να λείψει από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λάρισα ο Χρήστος Μιχαλάκης, με τον Κ. Μητσοτάκη να εγκαινιάζει το επιχειρησιακό κέντρο Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας και να προεδρεύει σε σύσκεψη για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Είναι γνωστή άλλωστε, η εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει ο Πρωθυπουργός, έχοντας εικόνα των ικανοτήτων και της αποτελεσματικότητάς του, που αποτυπώνεται και στην αναγνώριση και το ισχυρό δέσιμο με την κοινωνία.

Είναι δεδομένο πως τα σχέδια για την επόμενη μέρα περιλαμβάνουν τον Μιχαλάκη, που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στην πρώτη γραμμή του πεδίου και η εμπειρία του αποτελεί ισχυρό κεφάλαιο απέναντι στις προκλήσεις που έπονται.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης