Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Το ΚΕΚ ΔΙΑΣ στο Erasmus+ έργο COWLECTIVE

ΤΟΠΙΚΑ12.07.2022 | 5:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στις 5 και 6 Ιουλίου διοργανώθηκε από το ΚΕΚ ΔΙΑΣ στα Τρίκαλα η 3η διακρατική συνάντηση των εταίρων του Erasmus+ έργου COWLECTIVE.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από όλος τους εταίρους. Συγκεκριμένα από το Coworking Plus (συντονιστής έργου – Δανία), το ΚΕΚ ΔΙΑΣ (διοργανωτής συνάντησης -Ελλάδα), το Markeut Skills SL (Ισπανία) , το CWEP (Πολωνία) και το LABC srl (Ιταλία).

Οι εταίροι του έργου COWLECTIVE είχαν άλλη μια ευκαιρία να συζητήσουν τις επερχόμενες δραστηριότητες και να επανεξετάσουν εκείνες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Συζητήθηκαν επίσης σημαντικές λεπτομέρειες για το πακέτο κατάρτισης του COWLECTIVE, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής του.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου μας για να μάθετε περισσότερα  https://cowlective.erasmus.site/ ή βρείτε μας στα social media https://www.facebook.com/COWLECTIVE .

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ το «Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη» για το χώρο που μας παραχώρησε στο Διοικητήριο των Παλιών Φυλακών για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

ΚΕΚ ΔΙΑΣ
Αθανασίου Διάκου 25, Τρίκαλα

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ