Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

To Κέντρο Ισπανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Nebrija της Μαδρίτης τώρα σε Ελλάδα και Κύπρο

Ανακοινώσεις διάφορες14.06.2022 | 9:36 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Το Πανεπιστήμιο Nebrija είναι ένα ιδιωτικό και ανεξάρτητο πανεπιστημιακό ίδρυμα με 20ετή ακαδημαϊκή πορεία. Είναι ένας καινοτόμος οργανισμός, επίσημα αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας της Ισπανίας, στις εκπαιδευτικές στρατηγικές που σχετίζονται με την εκμάθηση Ισπανικών ως ξένης γλώσσας και την κατάρτιση καθηγητών Ισπανικών από το 1985. Το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Nebrija αποτελείται από ισπανόφωνους καθηγητές, με εμπειρία τόσο στη διδασκαλία όσο στην έρευνα της Ισπανικής γλώσσας. Από το 1994 είναι πιστοποιημένο εξεταστικό του Ινστιτούτο Θερβάντες και από το 2001 λειτουργεί και ως κέντρο επιμόρφωσης εκπαιδευτών. Είναι φορέας επιμόρφωσης 23 οργανισμών και αντιπροσωπειών των Ηνωμένων Εθνών.
Συνεργάζεται με Πανεπιστήμια (80 συμφωνίες), Ινστιτούτα, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, επιμελητήρια, πρεσβείες και προξενεία της Ισπανίας και διαφόρων χωρών για την ανάπτυξη προγραμμάτων υποτροφιών, μαθημάτων, ερευνητικών έργων και δημοσιεύσεων.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα προσφέρει κύκλο πιστοποιημένων, εξ αποστάσεως επιμορφώσεων, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν και με μαθήματα δια ζώσης.
Στην Ελλάδα το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου εκπροσωπείται από την εκπαιδευτικό Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ιωάννα Ν. Τέγου κάτοχο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (ΕΑΠ) και την Οργάνωση και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων (Πανεπιστήμιο Deusto, Bilbao). Διδάσκει την Ισπανική από το 2007 σε Κ.Ξ.Γ, ΚΕΚ, ΚΕΔΙΒΙΜ και την Β ΄Δημόσια Εκπαίδευση (Ειδικό Μάθημα Πανελληνίων). Είναι πιστοποιημένη αξιολογήτρια προφορικού λόγου σε όλα τα επίπεδα (Α1-C2) στα πιστοποιητικά DELE/ΚΠγ από το 2018. Έχει διατελέσει υπεύθυνη 3 ευρωπαϊκών προγραμμάτων και συμμετέχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια/σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και είναι συγγραφέας του βιβλίου Los profesores de espanol en Centros de Idiomas griegos του εκδοτικού οίκου Editorial Academica Espanola. Από το 2018 συνεργάζεται με τον εκδοτικό οίκο Varia Lecto (αντιπρόσωπο του παγκόσμιου ξενόγλωσσου εκδοτικού οίκου Edelsa/Anaya) στην παραγωγή διδακτικού υλικού και ως εισηγήτρια στα σεμινάρια τους στην Ελλάδα. www.linkedin.com/in/ioanna-tegou/

Στην Ελλάδα το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών του Nebrija συνεργάζεται με:
Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ΚΕΔΙΒΙΜ, ΚΕΚ που θέλουν να συμπληρώσουν τα προγράμματα σπουδών με εξειδικευμένους κύκλους μαθήματων του Πανεπιστημίου ή στοχεύουν στην επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού.
Τοπικές Επιχειρήσεις που θέλουν να επιμορφώσουν το προσωπικό τους στα Ισπανικά για τις Επιχειρήσεις, Εμπόριο, Εισαγωγές, Εξαγωγές Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Οικονομικά, Ανθρώπινοι Πόροι, Δημιουργία Επιχειρήσεων.
Επιμελητήρια, σύλλογοι που θέλουν να επιμορφώσουν τα μέλη τους με εξειδικευμένα προγράμματα στα Ισπανικά.
Διαθέσιμα προγράμματα για: Τουρισμό: Ξενοδοχειακά/Ξεναγοί. Ιατρική : Νοσηλευτική, Φυσικοθεραπεία, Οδοντολογία. Σώματα ασφαλείας: Αστυνομία, Πυροσβεστική, Σωφρονιστικά Ιδρύματα. Νομική: Δικηγόροι, Δικαστικοί.
Επιπλέον δημιουργούνται εξατομικευμένοι κύκλοι σπουδών λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εκπρόσωπο στην Ελλάδα/Κύπρο: nebrija-greece@outlook.com

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης