Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

Το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων και η βιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ εντάσσονται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

ΤΟΠΙΚΑ05.11.2022 | 1:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με απόλυτη συνέπεια στις δεσμεύσεις και τον αυστηρό προγραμματισμό της Εταιρείας, το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων καθώς και η βιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ με ετήσια κατανάλωση 2 εκατ. Nm3, εντάχθηκαν στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Εταιρεία προχωράει στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού της για την τροφοδότηση των νέων περιοχών το 2022 σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης.

Στην συμβολική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Μεγαλοχωρίου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Έλλαδας, κ. Παπαστεργίου Δ., ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρας Λ., εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, τεχνικοί φορείς και στελέχη της Εταιρείας.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ τροφοδοτεί νέες περιοχές, κατασκευάζει βιώσιμες υποδομές που στο μέλλον αυτά τα δίκτυα, θα διανέμουν την «πράσινη ενέργεια», βιομεθάνιο και υδρογόνο στους τελικούς καταναλωτές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης