Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι

ΤΟΠΙΚΑ24.12.2018 | 12:17 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με ατελείωτο κέφι, χαρά δώρα τραγούδι και χορό, γέμισαν τα Τρίκαλα κατά το χριστουγεννιάτικο πάρτι του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων την περασμένη Κυριακή για τα παιδιά τόσο των κατοίκων των Τρικάλων όσο και των επισκεπτών που είχαν κατακλύσει την πόλη.

Παρόντες στη γιορτή ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας μαζί με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, ο  Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος απηύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο Πρόεδρος των ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης και πολύς κόσμος όπως προείπαμε.

Συμμετείχαν οι «Σαλτιμπάγκοι» σε θεατρικό δρώμενο από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Τρικκαίων, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων τραγούδησαν τα κάλαντα υπό της καθοδήγηση της μουσικού Γεωργίας Κοντοκώστα, ενώ χόρεψαν σε latin ρυθμούς οι μαθητές της Ακαδημίας χορού Τρικάλων. Τέλος η Δήμητρα Καλλιάρα στο κανονάκι και ο Μάριος Σαρακατσιάνος στο λαούτο έπαιξαν και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα.

Στην εκδήλωση μοιράστηκαν στον κόσμο λαχνοί με δύο δώρα, ένα ταξίδι στο Παρίσι προσφορά από την τράπεζα EUROBANK δύο ποδήλατα προσφορά του Δήμου Τρικκαίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης