Τρίτη 29.09.2020 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Το μεσημέρι της Παρασκευής η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ24.01.2019 | 7:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:30, θα διεξαχθεί τελικά η ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

Άλλωστε, η παραδοχή, εκ μέρους του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, του γεγονότος ότι η εθνική αντιπροσωπεία καλείται να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δίχως να έχει τυπικά ολοκληρωθεί η διαδικασία συνταγματικών αλλαγών στην ΠΓΔΜ και ως εκ τούτου, χωρίς η ελληνική Βουλή να έχει στην διάθεσή της επίσημο έγγραφο με τη μορφή του Συντάγματος της γείτονος που να συμπεριλαμβάνει τις αλλαγές, επιβάρυνε την έναρξη της κοινοβουλευτικής διαδικασίας στην Ολομέλεια και πυροδότησε διαδοχικές εντάσεις.

Νέα Δημοκρατία και ΔΗΣΥ έθεσαν με ιδιαίτερη έμφαση ζήτημα κατάθεσης του επίσημου συνταγματικού κειμένου της γειτονικής χώρας με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών να απαντά ότι όλα τα αναγκαία έγγραφα έχουν κατατεθεί στην Εθνική Αντιπροσωπεία.

1 σχόλιο για “Το μεσημέρι της Παρασκευής η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών”

  1. Ο/Η Dean Papastergiou λέει:

    Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο 10 εκ.Έλληνες φωβομαστε 2 εκ Ξεβρακωτους γύφτους και μουσουλμάνους που αν τους ταξουμαι ιθαγένεια σε ενα χρόνο παπα τα Σκόπια π

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop