Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.09.2020 | 1:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το δικό του μήνυμα για την 46η Επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ έστειλε με ανάρτησή του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, δείχνοντας ξεκάθαρα το δρόμο που πιστεύει πως πρέπει να ακολουθήσει το Κίνημα για μια καλύτερη επόμενη μέρα.

Ο Κωνσταντίνος αφού αναφέρεται στο πολιτικό φαινόμενο «που άλλαξε την πορεία της χώρας στη Μεταπολίτευση», στέκεται στην ηγετική φυσιογνωμία του Ανδρέα Παπανδρέου και την ριζοσπαστική πορεία που ακολούθησε.

Συνεχίζοντας τονίζει «Σήμερα βέβαια υπάρχουν νέοι στόχοι, νέα μέσα πολιτικής, ριζικά διαφορετικό πολιτικό περιβάλλον. Αφού λοιπόν πούμε τα συντροφικά χρόνια πολλά, έχουμε ένα πράγμα μόνο να μάθουμε. Πώς να είσαι ριζοσπαστικός για την εποχή σου και για τα δεδομένα της και όχι για τα δεδομένα μίας άλλης εποχής. Και σε αυτό να δώσουμε μορφή. Επιβάλλεται να δυναμώσουμε μέσα από την πολιτική μας διαφοροποίηση, που αφορά στο πώς ξανά, ριζοσπαστικά μεν αλλά με ασφάλεια δε, θα διαμορφώσουμε μια καλύτερη επόμενη μέρα, αξιοποιώντας τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη ως σημείο αναφοράς και διδαχής , για τα σωστά και τα λάθη μας στον δρόμο για την προοδευτική αναγέννηση της χώρας.»

Μάλιστα, κλείνει το μήνυμά του με ένα πολύ ιδιαίτερο ερώτημα: «Άλλωστε γνωρίζετε κάποιο άλλο κόμμα που η γενέθλια μέρα του να εορτάζεται ως σημαντικό πολιτικό γεγονός όπως συμβαίνει με το ΠΑΣΟΚ;».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης