Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών

ΤΟΠΙΚΑ10.04.2024 | 5:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 9 Απριλίου 2024  το νέο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός»,  μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 7  Απριλίου 2024.

Η πλήρης σύνθεσή του Σωματείου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημητρίου Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος: Τζέλης Αθανάσιος

Γενικός Γραμματέας: Λαμπρόπουλος Αθανάσιος

Ταμίας: Σπύρου Ευθύμιος

Υπεύθυνος Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων: Κολώνας Παύλος

Όπως τόνισε ο πρόεδρος κατά την πρώτη του εισήγηση στο νέο Δ.Σ.

“Στη νέα αυτή προσπάθεια κρίνεται απαραίτητη η συνέπεια και η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών στις δράσεις του Σωματείου μας, ώστε να συνεχιστεί η  ιστορική  επιτυχημένη πορεία του, με γνώμονα τη διαφύλαξη και τη διάδοση της πατρώας βυζαντινής μουσικής παράδοσης, καθώς και τα δικαιώματα του κλάδου των ιεροψαλτών”

Για το Δ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης