Σάββατο 18.09.2021 | Εορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Το Νοσοκομείο επισκέφθηκε η Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ08.01.2021 | 7:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, η κα. Παπακώστα φρόντισε να ενημερωθεί αναλυτικά για την πορεία εξάπλωσης των κρουσμάτων στον Νομό μας, για την πρόοδο και την λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων, όπως επίσης και για την κατάσταση στην πτέρυγα Covid και στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Αυτό που τονίστηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγορίου, αλλά και από τη Βουλευτή, είναι η ανάγκη μείωσης της διασποράς του ιού και η αδιάκοπη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων, τα οποία μέχρι τέλος του μήνα εκτιμάται, πως θα έχουν εμβολιάσει το υγειονομικό προσωπικό της χώρας και θα ξεκινήσουν με τον γενικό πληθυσμό.

Ακόμη, στο πλαίσιο της ενημέρωσής της, η κα. Παπακώστα κατέγραψε τις επείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου, οι οποίες αφορούν το ιατρικό προσωπικό και συγκεκριμένα τις ειδικότητες του ακτινολόγου, παθολόγου και ιατρού ΜΕΘ. Επιπλέον, διαβεβαίωσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου, πως το συντομότερο δυνατόν, θα έρθει σε επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να επαναφέρει το ζήτημα των ειδικοτήτων που χρειάζεται το Γ.Ν. Τρικάλων.

Κλείνοντας, ο κος. Γρηγορίου ευχαρίστησε τη Βουλευτή για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επεσήμανε πως η επιδημιολογική κατάσταση στο Νομό Τρικάλων είναι ελεγχόμενη και σε συνδυασμό, μάλιστα με τον εμβολιασμό που θα διασφαλίσει σύντομα, τη δημόσια υγεία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop