Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Το παράρτημα της ΕΜΕ στα Τρίκαλα βράβευσε τα μαθηματικά μυαλά

ΤΟΠΙΚΑ11.06.2018 | 4:45 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Τις επιτυχίες Τρικαλινών μαθητών σε πανελλήνιους μαθηματικούς διαγωνισμούς επιβράβευσε το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας Τρικάλων.

Επιτυχίες που πραγματικά γεμίζουν ικανοποίηση στην τοπική κοινωνία, αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ειδικότερα το παράρτημα νομού Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βράβευσε συνολικά 302 μαθητές που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς της σχολικής χρονιάς 2017-18, διαχωρίζοντας την εκδήλωση σε τρεις διαδοχικές φάσεις.

Στην εκδήλωση που διεξήχθη στο κατάμεστο από κόσμο πνευματικό κέντρο Τρικάλων,  βραβεύτηκαν 62 μαθητών γυμνασίων και λυκείων του νομού μας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρίας Ελλάδος, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις 118 μαθητών δημοτικών σχολείων εκτός πόλης Τρικάλων και 122 μαθητών δημοτικών σχολείων της πόλης των Τρικάλων.

Χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε ο πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (ΕΜΕ) κ. Ιωάννης Κεφάλας, που φέτος συμπλήρωσε 25 χρόνια λειτουργίας και ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της παράδοσης, που θέλει τους Τρικαλινούς μαθητές να διακρίνονται στο μάθημα των μαθηματικών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ