Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του ΕΕΣ συνεχίζει το αξιέπαινο έργο μέσα από τις δράσεις

ΤΟΠΙΚΑ12.03.2024 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η σημαντική παρουσία του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποτελεί πυλώνα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Οι εργαζόμενοι και οι αξιόμαχοι εθελοντές με γνώμονα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας είναι σε κάθε δράση που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του εκεί. Κοντά στους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές του Νομού μας, από την πρωτοφανή κακοκαιρία που ο πόνος και η δυστυχία τους χτύπησε την πόρτα οι εθελοντές με υψηλά αντανακλαστικά ευαισθησίας ώρες ολόκληρες και ακούραστα ήταν εκεί απλώνοντας το χέρι σε κάθε άνθρωπο που δοκιμάστηκε σκληρά. Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνεχίζει την προσπάθεια να στηρίξει και να ανακουφίσει όσο είναι δυνατόν περισσότερο, ηθικά και υλικά, τους πληγέντες της θεομηνίας αξιοποιώντας δωρεά προερχόμενη από την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων του Οντάριο Καναδά.

Αντιπροσωπία του Τμήματός μας είχε την ευκαιρία να εκτιμήσει την κατάσταση που επικρατεί και να αξιολογήσει την πιθανή προσφορά περαιτέρω βοήθειας στο εγγύς μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων του Οντάριο Καναδά, και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κα Θέλμα Μαντζιούρα για την εμπιστοσύνη τους στο Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Τρικάλων αλλά και για την έμπρακτη βοήθειά τους.

Ας γίνει η προσφορά τους παράδειγμα για όλους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης