Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Το πλάνο Αγοραστού – Μιχαλάκη θωράκισε το Νομό

ΤΟΠΙΚΑ14.12.2021 | 6:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην πρώτη γραμμή της «μάχης» για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που προκάλεσε η κακοκαιρία η οποία χτύπησε και το Νομό Τρικάλων, βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο τεράστιος όγκος βροχής, που έπεσε μέχρι το περασμένο Σάββατο, έθεσε την περιοχή μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με τον Αντιπεριφερειάρχη καθ’ όλη τη διάρκεια του κρίσιμου 24ωρου να συντονίζει από κοντά τις αναγκαίες παρεμβάσεις, ώστε να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα.

Σε άψογη συνεργασία με τους Δήμους, τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, Αστυνομία, Πυροσβεστική, αλλά και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι κινήσεις ήταν άμεσες και αποτελεσματικές, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος ή ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Ο Νομός «άντεξε» και πάλι την σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που με στοχευμένα έργα, θωρακίζουν το Νομό. Ο Χρήστος Μιχαλάκης, σε συνεχή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την καθοριστική συμβολή του στην προώθηση των αντιπλημμυρικών έργων, έχουν επιτύχει να δημιουργήσουν μία ασπίδα προστασίας απέναντι σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Με κύριο γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και των περιουσιών των ανθρώπων, έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα ευρύ πλάνο ενίσχυσης των υποδομών της περιοχής μας, το οποίο αποδίδει. Και όλα αυτά σε ανύποπτο χρόνο, επενδύοντας στην οργάνωση και την προνοητικότητα.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τονίζει πως «επενδύουμε στην ενίσχυση των υποδομών, με κύριο στόχο την προστασία του πολίτη. Πιστεύουμε στην πρόληψη και με κύριο όπλο τον σωστό προγραμματισμό, υλοποιούμε ένα ευρύ φάσμα έργων, που θωρακίζει το Νομό μας. Πρόκειται για ένα τεράστιο εγχείρημα, το οποία με την στήριξη του Κώστα Αγοραστού γίνεται εφικτό».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που, ο καθένας από το πόστο του, συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Η σωστή συνεργασία αποδίδει καρπούς, προς όφελος των πολιτών και όταν αυτό συμβαίνει επαναλαμβανόμενα, δείχνει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο», συμπλήρωσε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης