Δευτέρα 16.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στην Ανδρομέδα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ06.10.2018 | 12:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο μουσικό στέκι Ανδρομέδα περιλαμβάνει:

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ Παρασκευή 12 Οκτωβρίου

Ο πολυδιάστατος τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας στο πολυσύχναστο στέκι των Τρικάλων Ανδρομέδα έρχεται την Παρασκευή 12 Οκτώβρη παρέα με τα αγωνιστικά πουλάρια καλπάζοντας από το Ταξίδι για να σε βρω μέχρι τον Άνθρωπο μονάχο και λίγο παραπέρα σε ακόμα πιο νέες μουσικές διαδρομές κάνοντας κάποιες στάσεις ανεφοδιασμού για κριθάρι και βρώμη σε παραδοσιακά, καντάδες, λαικά και σε άλλα αγαπημένα τραγούδια και οργανικά για να μας ταξιδέψουν, να μας διασκεδάσουν και να μας ψυχαγωγήσουν. Καλώς ν’ ανταμωθούμε!

Έναρξη: 22:30

Είσοδος: 10 ευρώ

Κ. ΛΕΙΒΑΔΑΣ – Α. ΜΠΑΜΠΑΛΗ Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Με αγαπημένα τραγούδια στις «αποσκευές» τους, ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα εμφανιστούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ στην Ανδρομέδα.Μαζί τους και ο αγαπημένος φίλος από τα Τρίκαλα o παλιός γνώριμος του Κώστα Λειβαδά, ο Κώστας Στάθης που έχουν ξαναβρεθεί μαζί στη σκηνή και ο Λειβαδάς τραγουδάει το κομμάτι «η νύχτα και η σκόνη» στον πρόσφατο πρώτο προσωπικό δίσκο του Κ. Στάθη με τίτλο ”ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ”.
Μια μοναδική βραδιά με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από αυτούς με τη φωνή τους η με τη φωνή μεγάλων ελλήνων ερμηνευτών, μαζι με τραγούδια που αγαπούν από το λαϊκό μας τραγούδι και από όλον τον κόσμο.
Από το “Μοίρα μου έγινες” μέχρι το “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου” και από το “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θεά”, το “Σαν να μη πέρασε μια μέρα” και το “Για να σε συναντήσω” ως το “Η επίμονη σου” και το “Είναι εντάξει μαζί μου” και το τελευταίο «λες να μην ξέρω» η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Έναρξη: 22:30

Είσοδος: 9 ευρώ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης