Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Το πρώτο… ντιμπέιτ Παπαστεργίου Κρεμμύδα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.03.2019 | 6:43 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

 

Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο στο Δ. Τρικκαιών με αφορμή τη δήλωση του Σάκη Παπαδόπουλου ότι θα πάει στην εκδήλωση του κ. Κρεμμύδα και παλαιότερες αναρτήσεις του ίδιου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σχολίασε δηκτικά στη «Λέσχη 9,76» τα εξής: « Δεν με πείραξε η δήλωση για παρουσία του Σάκη Παπαδόπουλου στην κεντρική εκδήλωση του Κώστα Κρεμμύδα, προφανώς και ελεύθερος είναι ο καθένας να κάνει ότι θέλει, παρόλο που τον έχει περάσει γενεές 14 και τον ίδιο και το κόμμα του.  Με ξενίζει όμως για τον Κώστα Κρεμμύδα πως όταν έχει κατηγορήσει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι φόρτωσε τη χώρα με 100 δις και ατέλειωτα ψέματα, πώς με όλους αυτούς θα πάει να συνεργαστεί. Και αν είναι τόσο ελεύθερος στην ηθική του προκειμένου να διασφαλίσει προεκλογικά κάποιες ψήφους, απορώ μετεκλογικά τι θα κάνει. Ο λαός λέει πιο λαϊκά ότι ‘γλύφεις εκεί που έφτυνες’..» και είναι εντυπωσιακό πώς με ελαφρά τη καρδία προκειμένου να παραμείνουμε μέσα στα πράγματα συμπορευόμαστε με ανθρώπους που τους χαρακτηρίζαμε καταστροφείς της χώρας. Υπάρχουν γραμμένες εκφράσεις σε κοινωνικό δίκτυο του Κώστα Κρεμμύδα όπως ‘χαϊβάνια’ και ‘χαζοντάμαρα’, και δεν είναι και μόνο αυτά. Νομίζω ότι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε δηλώσεις γιατί τα βρίσκουμε όλα μπροστά μας.»

Απάντησε έδωσε στη συνέχεια στο  ίδιο ραδιόφωνο  και ο Κώστας Κρεμμύδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν ανήκω στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, και η πολιτική κριτική που κάνω γίνεται από έναν ενεργό πολίτη. Ο κ. Παπαστεργίου θα ενοχληθεί το ίδιο αν αύριο το πρωί κάποιοι άνθρωποι από τον δικό του πολιτικό χώρο βρεθούν στο ψηφοδέλτιο μου; Δεν θα είχα πρόβλημα να πάρω και στήριξη από τη ΝΔ, αλλά δεν..μου τη δίνει γιατί στηρίζει τον κ. Παπαστεργίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης