Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το πρώτο τρόπαιο…

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.05.2018 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

Κώστας Τσέκλημας

Γράφει ο/η Κώστας Τσέκλημας

Πρωταθλήτρια ομάδα Κεντρικής Ελλάδας αναδείχθηκε η ομάδα παμπαίδων της «Άμιλλας» Τρικάλων ύστερα από τους αγώνες της τελικής φάσης που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα το Σάββατο και την Κυριακή 26-27/5. Στον ημιτελικό του Σαββάτου οι μικροί του Θέμη Γούλα κέρδισαν την ομάδα της Αντίκυρας με 3-2 σετ ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα της «Άμιλλας», αρκετά αγχωμένη επικράτησε τελικά απέναντι σε μια πολύ μαχητική ομάδα όπως παρουσιάστηκε η ομάδα της Αντίκυρας παρόλο που έχανε 2-1.
Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Φθίας η οποία στον άλλο ημιτελικό κέρδισε την ομάδα της Καρδίτσας με 3-1 σετ. Οι παίχτες της «Άμιλλας» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την αντίπαλη ομάδα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Έτσι η νίκη με 3-0 ήρθε φυσιολογικά και όλοι πανηγύρισαν το πρώτο τρόπαιο στην σύντομη ιστορία της ομάδας (μην ξεχνάμε ότι ιδρύθηκε πριν από δυο χρόνια από τον κ. Γούλα και αυτή ήταν η δεύτερη αγωνιστική σεζόν).
Όλα δείχνουν ότι υπάρχει οργάνωση και θέληση για σοβαρή δουλειά από τους υπεύθυνους της ομάδας, καθώς έτσι χτίζονται σθεναρά θεμέλια για μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο χώρο του βόλεϊ της περιοχής μας και όχι μόνο.
Οι υπεύθυνοι της «Άμιλλας» ευχαριστούν την Ομοσπονδία Κεντρικής Ελλάδας για την ανάθεση της διοργάνωσης στην πόλη μας, όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων, τις ομάδες που συμμετείχαν καθώς και όσους παρακολούθησαν τους αγώνες και χειροκρότησαν τους μικρούς αθλητές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης