Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το ριγιούνιο που ήταν αίτημα κι ανάγκη, έγινε πράξη!

ΤΟΠΙΚΑ11.05.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 7 Μαΐου, 135 απόφοιτοι της τάξης του ‘94 του Ε.Π.Λ. Τρικάλων βρεθήκαμε στην Ανδρομέδα και περάσαμε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, νοσταλγία, μουσική και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ήταν μια διαδρομή μηνών προετοιμασίας με πολύ όρεξη, ενθουσιασμό αλλά και με το άγχος της προσμονής και της όσο μεγαλύτερης προσέλευσης γινόταν.

Η επιτυχία όμως της βραδιάς δεν οφείλεται στην οργάνωση. Οφείλεται σε όλους μας, τους παλιούς συμμαθητές & συμμαθήτριες που ήρθαμε με την καλύτερη διάθεσή, με το φωτεινό χαμόγελό μας, χωρίς καμία επιφύλαξη και κυρίως χωρίς παράπονα και γκρίνιες.

Η δε έκπληξη της παρουσίας της παλιάς μας και αγαπημένης μας καθηγήτριας κας Δραγούτσου, προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση.

Τα έξοδα της βραδιάς καλύφθηκαν από την πρώτη στιγμή και το πλεόνασμα θα δοθεί, όπως είχαμε υποσχεθεί, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Ραντεβού στο επόμενο…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης