Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το Σάββατο η ημερίδα με ομιλητή τον Χάρη Δούκα

ΤΟΠΙΚΑ26.04.2024 | 12:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η παράταξη «Τρίκαλα, Τόπος να ζούμε»,  το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στο κτήριο «Παπαστεριάδη» (Στουρνάρα 14).

Η ημερίδα έχει ως θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνθήκες Κλιματικής Αλλαγής. Η πραγματικότητα, η πρόκληση, ο αναγκαίος σχεδιασμός».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Χάρης Δούκας, Δήμαρχος Αθηναίων.

Θα παρέμβουν με τις τοποθετήσεις τους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης και ο Επίκουρος Καθηγητής Ε.Μ.Π. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η θεομηνία DANIEL ήρθε να επιβεβαιώσει και στη Θεσσαλία, ότι η  Κλιματική Αλλαγή είναι μία ζώσα πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των επιστημόνων ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική κρίση στη ιστορία της ανθρωπότητας, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη συζήτηση σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  για την προσαρμογή της στις νέες συνθήκες και τη  διερεύνηση των πραγματικών στόχων που θέτει  για το μετριασμό των επιπτώσεων και την αντιμετώπιση των υπαρκτών οικονομικοκοινωνικών επιπτώσεων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης