Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Το Σάββατο μια συγκλονιστική θεατρική παράσταση από τους «ΟΝΑΡ» στο Ζάρκο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ08.02.2024 | 6:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 20:30 το βράδυ η Θεατρική Ομάδα ΟΝΑΡ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Ο Φαϋττός», ετοιμάζει μια ακόμα παράσταση, αυτήν τη φορά αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου.

Σε μια περίοδο κρίσης για τον τόπο αλλά και ολόκληρη τη χώρα, μετά από ένα σεισμό και μια πλημμύρα που έπρηξαν το Ζάρκο, τα παιδιά αυτά επιλέγουν να παρουσιάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, επιστρέφοντας στο 2015, όταν και δημιουργήθηκε η ομάδα και παρουσίασε το «Φως στο Σκοταδι».

«Είμαστε νέοι άνθρωποι, έχουμε ενηλικιωθεί μέσα σ’ αυτήν την ομάδα, έχουμε ωριμάσει και θέλουμε να σπάσουμε τη σιωπή μας και να παρουσιάσουμε την αλήθεια μέσα από ένα ζευγάρι παιδικά μάτια. Οι μονόλογοι απ’ τη Γάζα, προσαρμόζονται και αποκτούν άλλη μορφή υπό τους ήχους του Χατζηδάκη, δίνοντας μία αλήθεια σπαρακτική και συγκινητική. Όλοι έχουμε ανάγκη να γελάσουμε και να ξεφύγουμε αλλά αυτήν τη φορά εστιάζουμε στην ψυχαγωγία και όχι στην απλή διασκέδαση του κόσμου. Άλλωστε το κλάμα είναι καθαρτικό και λυτρωτικό για την ψυχή μας. Σ’ αυτό το έργο ο κάθε θεατής θα βρει κάπου τον εαυτό του. Κι εμείς θα φροντίσουμε ο ΚΕΜΑΛ να βρει τελικά τον δρόμο του και να αλλάξει τον κόσμο. Απαντώντας σε όχι ένα, αλλά πολλά Γιατί;».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης