Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Το Σάββατο στα Τρίκαλα η Ρένα Δούρου

ΤΟΠΙΚΑ13.02.2020 | 4:31 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται το Σάββατο 15/2  η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, στα πλαίσια της εκδήλωσης- συνεστίασης που διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων. Κατά την επίσκεψή της θα επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στη 13:00 ενώ το βράδυ θα παραστεί και θα μιλήσει στην ανοιχτή εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 20:30, στο κέντρο «ΤΖΑΚΙ» στον Παλαιόπυργο Τρικάλων.

Σκοπός της εκδήλωσης όπως αναφέρεται από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «η συνεχής ενημέρωση των στελεχών και μελών του κόμματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τον οδικό χάρτη των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν έως και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Η Ρένα Δούρου αυτή τη στιγμή είναι μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και εκτός από τον εσωκομματικό προσανατολισμό, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η γνώμη της γύρω από ζητήματα που αφορούν το νομό Τρικάλων στον τομέα που την αφορά και δραστηριοποιείται πολιτικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020