Παρασκευή 23.07.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Το σενάριο για Β’ Εθνική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ02.07.2019 | 12:34 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Super League 2, οι αδυναμία της ΕΡΤ προς το παρόν να πληρώσει τα συμφωνηθέντα προς τις ομάδες της νέας κατηγορίας και όλα όσα ακούγονται δεξιά και αριστερά, δίνουν στον Α.Ο Τρίκαλα κάποιες αμυδρές ελπίδες αισιοδοξίας στη δεύτερη κατηγορία τη νέα αγωνιστική σεζόν

Με βάση την ενημέρωση των τελευταίων ημερών η Super League 2 είναι αρκετά πιθανό να μην προχωρήσει τελικά με τη μορφή που εισηγήθηκαν ο Βασιλειάδης και η ΕΠΟ, καθώς εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι τα υπέρογκα ποσά που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες της κατηγορίας είναι πολύ δύσκολο να εξευρεθούν.

Αν στο παραπάνω προσθέσει κανείς και τη σημαντική λεπτομέρεια ότι πιθανώς θα έχουμε αλλαγή κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα πράγματα είναι πολύ ρευστά.

Εάν δεν προχωρήσει τελικά η Super League 2, τότε το πιθανότατο σενάριο είναι να έχουμε Β’ Εθνική με περισσότερες ομάδες ή και δύο ομίλους, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτή θα συμπεριληφθεί όπως και να έχει και ο Α.Ο Τρίκαλα.

 

Παρακολουθούν τις εξελίξεις στον Α.Ο.Τ

 

Στο “κυανέρυθρο” στρατόπεδο παρακολουθούν τις εξελίξεις, ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Αιβάζογλου πηγαίνει αυτή την ώρα στη συνεδρίαση της Football League και θα πράξουν αναλόγως, ανάλογα βέβαια και τι τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι στην ποδοσφαιρική Ελλάδα τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα, ειδικά σε ένα τέτοιο εγχείρημα όπως είναι η νέα Super League 2 με πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες.

Ακόμη όμως και να δημιουργηθεί τελικά η εν λόγω κατηγορία, τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί ότι κάποια ή κάποιες ομάδες δε θα καταφέρουν τελικά να δηλώσουν συμμετοχή κάτι που σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση τα Τρίκαλα θα έχουν τον πρώτο λόγο παίρνοντας την κενή θέση που ενδεχομένως να υπάρξει και δεδομένου ότι ο Ηρακλής των πολλών προβλημάτων δε θα καταφέρει να αγωνιστεί με το υπάρχον ΑΦΜ.

 

Οι υποψήφιοι για ανανέωση και οι μεταγραφικοί στόχοι

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται στον Α.Ο Τρίκαλα ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Σε πρώτο πλάνο τα μεταγραφικά και οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. ‘Οσον αφορά το πρώτο σκέλος πέρα από τους Τρικαλινούς Σκόνδρας, Καμπλιώνη που αναμένεται αργά ή γρήγορα να ανακοινωθούν υπήρξε η ενημέρωση ότι  θα γίνει συνάντηση με τον Παντελή Ριζογιάννη, προκειμένου ο εν λόγω παίκτης να συμφωνήσει και να ξεκινήσει την τρίτη θητεία του στα Τρίκαλα.

Πολύ πιθανή είναι και η απόκτηση του Σιανδραβέλη που έχει και ένα ισχυρό κίνητρο να έρθει, καθώς η γυναίκα του κατάγεται από τα Τρίκαλα.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων τώρα πολύ πιθανή είναι η παραμονή τριών παικτών από το περσινό ρόστερ: Ο λόγος για τους Στάθη Συριόπουλο, Δημήτρη Καπό και Βασίλη Τριανταφυλλάκο, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα τα βρουν με τους κυανέρυθρους συνεχίζοντας και την επόμενη σεζόν.

Οι περιπτώσεις 1-2 ακόμη παικτών που ενδεχομένως θα ενδιέφεραν για ανανέωση κρίνονται απαγορευτικές λόγω των υψηλών συμβολαίων και απαιτήσεων των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop