Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων συμμετείχε σε επιστημονικό συνέδριο στην Ι.Μ. Καστοριάς

ΤΟΠΙΚΑ09.07.2024 | 4:26 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην Θ Επιστημονική διημερίδα που διοργάνωσε το Διιδρυματικο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία καί Πολιτισμός» και διεξήχθη στην Καστοριά στις 6-7 Ιουλίου συμμετείχαν ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” Αθανάσιος Γ. Δημητρίου και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το Σάββατο 6 Ιουλίου με χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Καλλινικου, προεδρίες καθηγητών και εισηγήσεις μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, ακολούθησε μετάβαση στη Μητρόπολη Κορυτσάς της γειτονικής Αλβανίας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Ιωάννη και συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα Κυριακή 7 Ιουλίου με εκκλησιασμό και επίσκεψη σε Ιερές Μονές και προσκυνήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς. Θερμές ευχαριστίες στον Σεβ. Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο και τους ελλογιμώτατους καθηγητές του ΑΠΘ κ. Κραλιδη Αποστόλου προεδρου του Τμήματος Χριστιανικού Πολιτισμού και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, τον κ Χρήστου Κωνσταντίνου Διευθυντου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και τους ελλογιμοτατους καθηγητές κ. κ. Πασχαλιδη Συμεών, Μπακα Ιωαννη και Λιάντα Γρηγόρη καθως και τους κοπιωντας για την άψογη διοργάνωση Υπ. Διδάκτορες Χιωτελη Νικη και Μωυσιδη Κυριάκο .

Εκ του Γραφείου Τύπου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης