Δευτέρα 18.01.2021 | Εορτάζουν: Αθανάσιος, Θανάσης, Νάσος, Σάκης, Θάνος, Θανάσος, Θανασάκης, Σούλης, Αθανασία, Νάσια, Νάνσυ, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Σούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεόδουλη

Το τρένο φεύγει… στο 2020!

ΤΟΠΙΚΑ01.02.2020 | 12:17 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με αναφορά στις πράξεις και στα έργα του περασμένου χρόνου, αλλά και στους στόχους που τίθενται τη φετινή χρονιά κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων. Μια εκδήλωση που έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια, από ένα άκρως δραστήριο σύλλογο.

Για ακόμη μια χρονιά η αναζήτηση για το φλουρί της Βασιλόπιτας, έγινε με έναν τρόπο κεφάτο όπως μόνο οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου ξέρουν!

Λίγο αργότερα η πρόεδρος κα Αθανασία Τσιοτινού μίλησε για τις δράσεις που αναπτύχθηκαν την περασμένη χρονιά μεταξύ των οποίων εκδρομές του Συλλόγου στο εσωτερικό και το εξωτερικό πάντα με το τρένο, όπως και τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο βαγόνι που βρίσκεται στην πλατεία του ΟΣΕ αλλά και τις παρεμβάσεις για βελτίωση των υποδομών του Σιδηρόδρομου στα Τρίκαλα και όχι μόνο.

Στο τέλος αναδείχθηκαν τα μέλη του ΔΣ ενώ θα ακολουθήσει και η συγκρότηση σε σώμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για ένα Σύλλογο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τόσο για την ενεργητικότητά του όσο και για την αληθινή αγάπη και φροντίδα που εκφράζουν τα μέλη του. Σε κάθε εκδήλωση αυτό είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα, δείχνοντας ότι η παραγωγικότητα και η σημαντικότητα ενός φορέα ή θεσμού, κρίνεται κυρίως από τη διάθεση της προσφοράς των ίδιων των μελών του.

Και αυτό οι Φίλοι του Σιδηροδρόμου το έχουν πετύχει όπως και τόσα άλλα εξάλλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop