Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το βιβλίο «Μία βαλίτσα αναμνήσεις» παρουσιάζεται στο Λαογραφικό Μουσείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ13.05.2024 | 3:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο (αίθουσα Θεοδ. Μαρκέλλου) στα Τρίκαλα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Κατσέλου Μαρίας με τίτλο «Μία βαλίτσα αναμνήσεις» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηδύφωνο.

Το βιβλίο είναι βασισμένο σε μαρτυρίες ανθρώπων που θα μας ταξιδέψουν πίσω στο παρελθόν. Οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα μάθουν. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι βίωσαν τον πόλεμο, την κατοχή, τον ξεριζωμό κι όμως κατάφεραν να επιβιώσουν.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη, εκπαιδευτικός και μουσικός, η κ. Όλγα Αντωνίου, δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός, ο κ. Αποστόλης Τσαρούχας, καθηγητής, η κ. Ρανια Παράφορου, δικηγόρος και η συγγραφέας, νηπιοβρεφοκόμος Μαρία Κατσέλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης