Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τον αγωγό άρδευσης συνολικού μήκους 300 μ. αποκαθιστά ο Δ. Μετεώρων στην γέφυρα Παραλλαγής

ΤΟΠΙΚΑ17.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τον Δήμο Μετεώρων εργασίες για την αποκατάσταση του δικτύου άρδευσης στην περιοχής της γέφυρας Παραλλαγής όπου εξυπηρετούνται αγροκτήματα κατοίκων του Ελαφίου και της Μεγάλης Κερασιάς. Συγκεκριμένα γίνεται αντικατάσταση του αγωγού άρδευσης σε συνολικό μήκος 300 μ. που είχε καταστραφεί από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα. Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας προκειμένου οι αγρότες μας ενόψει της έναρξης της καλλιεργητικής περιόδου να είναι έτοιμοι να παράγουν. Γιατί θέλουμε τα χωριά μας ζωντανά, γιατί χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ζωή».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης