Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Τον Δήμαρχο Καλαμπάκας επισκέφτηκε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ01.06.2018 | 4:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη Χρήστο πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαμπάκας .

Ο κ. Σινάνης τους καλωσόρισε και τους συνεχάρη για την εκλογή τους, τονίζοντας ότι πλέον έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο έργο, καθώς το κόμμα που εκπροσωπούν είναι ένα μεγάλο κόμμα που διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος κυρία Σιουπέρη η οποία ευχαρίστησε τον κ. Σινάνη που τους δέχτηκε στο Δημαρχείο και στη συνέχεια ανέπτυξε μερικές από τις μελλοντικές δράσεις τις ομάδας.

Όπως τόνισε πρωτεύον στόχος της ομάδας είναι να υπάρξει ένα μέρος για να στεγαστεί και στη συνέχεια θα προβεί σε μια σειρά δράσεων που θα την φέρει πιο κοντά στη κοινωνία της Καλαμπάκας και των οικισμών.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε σε δράσεις που διάγουν τον εθελοντισμό με την πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. να ανακοινώνουν στο Δήμαρχο ότι θα στηρίζουν εθελοντικά κάθε δράση που θα πραγματοποιεί ο Δήμος ή κάποιος Σύλλογος.

Στη συνέχεια ακολούθησε κουβέντα για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας αλλά και θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής .

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ