Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τοποθέτηση Κ. Παπακώστα κατά την επίσκεψη αυστριακής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ22.04.2024 | 4:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επίσκεψη αντιπροσωπείας  Αυστριακών Βουλευτών, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αυστρίας-Ελλάδας, Κύπρου, κ. Peter WURM, παρουσία της Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, κ. Gerda VOGL, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

H ελληνική Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας-Αυστρίας, Προεδρεύοντος του Βουλευτή Χίου, κ. Μηταράκη, υποδέχτηκε τους Αυστριακούς Βουλευτές, σε μία εποικοδομητική συνάντηση, που εστίασε στην ενίσχυση των διακρατικών σχέσεων, στο πλαίσιο της σύμπνοιας που εντοπίζεται στην εσωτερική πολιτική τους, αλλά και την ευρωπαϊκή τους στρατηγική τοποθέτηση.

Η Βουλευτής Τρικάλων και Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, ως μέλος της Ομάδας Φιλίας, αφού καλωσόρισε τους αυστριακούς συναδέλφους της, επεσήμανε την ανάγκη διεύρυνσης τους διαλόγου των δύο χωρών, τονίζοντας πως η εμπειρία της κάθε χώρας μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στην διαμόρφωση της πολιτικής και να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης, αλλά και πηγή έμπνευσης για τις φίλιες χώρες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης