Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Τραυματισμός εργαζομένου στο Ασκληπιείο Βούλας

ΕΛΛΑΔΑ24.05.2018 | 5:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον σοβαρό τραυματισμό του προκάλεσε η πτώση εργαζομένου, συμβασιούχου ΟΑΕΔ, από τον τέταρτο όροφο στον τρίτο του κεντρικού κτιρίου του Νοσοκομείου «Ασκληπιείου» Βούλας, την περασμένη Τρίτη. Το σωματείο εργαζομένων καταγγέλλει ελλιπή μέτρα ασφαλείας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), την Τρίτη 22 Μαΐου, ο συμβασιούχος υπάλληλος έπεσε από τον τέταρτο όροφο στον τρίτο του κεντρικού κτιρίου του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο μηριαίο οστό.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι στο «Ασκληπιείο» Βούλας γίνονται έργα από δωρεές, χωρίς οι εργολάβοι να τηρούν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας. «Τα πάντα, θυσία στον εντυπωσιασμό, στις κορδέλες των εγκαινίων! Ακόμα και το στοιχειώδες, ότι στα εργοτάξια, αποκλείεται η πρόσβαση λόγω επικινδυνότητας, δεν τηρήθηκε», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης