Δευτέρα 21.09.2020 | Εορτάζουν: Ίωνας, Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

«Τρέχει» για τον τουρισμό ο Δήμος Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ29.05.2020 | 5:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να πήγε τα πάντα προς τα πίσω, αλλά στον Δήμο Μετεώρων οι διεργασίες για την δημιουργία ενός ξεκάθαρου πλάνου για την επόμενη μέρα του τουρισμού είναι συνεχείς.

Ο Δήμος Μετεώρων πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την σύσταση της Επιτροπής Τουρισμού όπως είχε αποφασιστεί στη συνάντηση με τους φορείς τον προηγούμενο διάστημα. Σε αυτή εκπροσωπούνται όλοι φορείς που εμπλέκονται με τον τουρισμό και στόχος είναι, με την συνεισφορά όλων, να δοθεί ώθηση στο τουριστικό προϊόν.

Στην επιτροπή συμμετέχουν όπως είναι γνωστό: ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δημήτριος Λύπας, ο Πανοσιλ. Πρωτ. Αρχιμανδρίτης Νήφωνας Καψάλης, ο Σωτήριος Φαμίσης από την Ένωση Ξενοδόχων, ο Γεώργιος Κουρέλης από τα Γραφεία Τουρισμού, ο Ιωάννης Καρακαντάς από τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων, ο Απόστολος Αθανασούλας από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας, ο Χαράλαμπος Μπουτίνας ως Εκπρόσωπος Καταστημάτων και ο Αχιλλέας Σιάχος από την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας.

Η επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες, όπου και αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των φορέων για την ενίσχυση του τουρισμού σε μία δύσκολη περίοδο, όπως αυτή της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο Δήμος Μετεώρων όλο το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τον τουρισμό και αναμένει τις καίριες προτάσεις των φορέων, ώστε να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός και η υλοποίησή του. Στόχος να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να τρέξουν τα πάντα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λύπας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, ώστε να κερδηθεί το χαμένο έδαφος που λογικά χάθηκε από την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop