Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Τρέχει να τα μαζέψει ο Κ. Μπαρμπαρούσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ15.06.2018 | 5:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τώρα τρέχει να μαζέψει τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μετά την εισαγγελική παραγγελία για εσχάτη προδοσία.

Σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής λίγες ώρες νωρίτερα, ο αποπεμφθείς από τη Χρυσή Αυγή βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι είναι προσηλωμένος στη συνταγματική νομιμότητα.

Παράλληλα, επιχειρεί να εμφανιστεί ως θύμα, του οποίου οι δηλώσεις παρερμηνεύθηκαν και έτυχαν πολιτικής εκμετάλλευσης…

Από το βήμα της Βουλής, βέβαια, απηύθυνε έκκληση στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών για να σταματήσει -όπως είπε- «η προδοσία της Μακεδονίας».

Λίγο νωρίτερα -δηλαδή πριν από την προσπάθεια να ανασκευάσει τις δηλώσεις του ο Μπαρμπαρούσης-, η εισαγγελική παραγγελία για έρευνα σχετικά με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας προκάλεσε την εσπευσμένη αντίδραση του αρχηγού της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, υποστηρίζοντας ότι η τοποθέτησή του στο βήμα της Βουλής ήταν «εκτός γραμμής».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop