Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Τρία νέα έργα ξεκινούν στην Π.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ17.01.2019 | 6:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.295.000,00 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναλυτικά τα έργα:

– Έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», προϋπολογισμού 240.000,00 €. Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο οδικό δίκτυο στις περιοχές των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας, αρμοδιότητας Π.Ε. Τρικάλων. Γενικά πρόκειται για εργασίες που αποβλέπουν στη βελτίωση της βατότητας και στην εξασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας σ’ όλο το οδικό δίκτυο των δύο περιοχών και όπου αλλού απαιτηθεί.

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ  ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ  ΟΔΟΥ ΑΠΟ Δ.Δ.ΚΡΥΑΣ  ΒΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ  ΜΕΧΡΙ Δ.Δ.ΓΛΥΚΟΜΗΛΙΑ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ», προϋπολογισμού 255.000,00 €.

– Έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΛΥΝΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΜΥΡΟΦΥΛΛΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ 2018» προϋπολογισμού 800.000,00 €. Αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας είναι η βελτίωση – ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Παναγία Πολυνερίου – Μυρόφυλλο, μήκους περίπου 2,00 χιλιομέτρων, με αρχή το πέρας του υπάρχοντος ασφαλτικού στην έξοδο της Παναγίας Πολυνερίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα ουσίας για τους πολίτες Θεσσαλίας. Ιεραρχώντας τις ανάγκες που προκύπτουν, παρεμβαίνουμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, Αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, για την κάλυψη των ζητημάτων των ανθρώπων της Περιφέρειάς μας. Τα έργα αυτά πέρα της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop